Kom til Åbent hus på Bjergmarkskolen

Besøg Bjergmarkskolen lørdag d. 2. oktober mellem kl. 10-12 og oplev skolens stemning og mød de voksne.

Tag far og mor med til åbent hus og oplev hverdagen og de mange muligheder på Bjergmarkskolen. Lørdag den 2. oktober kl. 10-12 står vi klar til at vise jer rundt på Bjergmarkskolen. Her kan I se skolen, møde de voksne, og opleve hvordan vi arbejder i det daglige. Søskende er naturligvis velkomne.

Vi glæder os til at se jer!

Program for åbent hus på Bjergmarkskolen:

• Se børnehaveklasserne - dit barns første skridt ind i skolelivet - og hils på de voksne
  • Oplev robotteknik i undervisningen
  • Oplev hvordan vi arbejder med matematikkens læringsprincipper
  • Kig forbi Makerspace og hør om hvordan vi fx bruger droner i undervisningen
  • Bål og snitte: Vi er en åben skole også i forhold til naturen
  • Bag småkager med SFO’en: Hygge og trivsel er i højsædet
  • Se vores film om, hvordan det er at gå i 0. klasse

Alle er velkomne til åbent hus, men vi vil bede jer om at tage de hensyn, som vi gør til daglig på skolen for at mindske smitte med corona. Det vil sige sørg for at holde afstand, sprit hænder af ved ankomst og bliv hjemme hvis der er tegn på sygdom.

Er du og dit barn forhindret i at komme til åbent hus, er du altid velkommen til at sende en mail og booke en aftale med pædagogisk leder Mads-Kristian Olsen madol@holb.dk

Fotografering til offentlige arrangementer

Vi gør opmærksom på, at der til åbent hus vil blive fotograferet/filmet. Du har til enhver tid ret til at frabede dig dette i situationen eller at få slettet et billede. Offentliggjort materiale har til formål at vise skolens aktiviteter for både eksisterende og kommende elever og forældre.

Se billeder fra sidste års åbent hus

Her blev bagt småkager, ristet skumfiduser, leget med mariehøne-robotter, leget med tal og farver i matematikværkstedet og meget, meget mere...

Tryk på billedet for at se det i større format.

24.09.2021

Heidi Gry Nielsen