Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega?

På Bjergmarkskolen er personalet et stort hold af forskellige faggrupper som lærere, pædagoger, faste vikarer, administrative medarbejdere og ledere.

Kunne du tænke dig at blive vores nye m/k på holdet, og brænder du for at arbejde med børn og unge i et spændende folkeskolemiljø, så er det måske lige dig, vi har brug for.

Ledige stillinger på Bjergmarkskolen vil blive slået op her på siden og på Holbæk Kommunes hjemmeside.

Hvis vi i øjeblikket ikke har en ledig stilling, der kan være interessant for dig, så er du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til bao@holb.dk.

Bliv skolepædagog og en del af SFO’en på Bjergmarkskolen

Træd ind på en skole, hvor du fra start oplever:

• at du nemt kan komme med idéer og sætte nye initiativer i gang
  • at der er plads til at være den, du er
  • et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger, hvor alle hjælper hinanden.

I SFO’en arbejder vi i pædagoggruppen omkring 4 forskellige temaer: kreativitet, leg og sport, udeliv samt digital dannelse. Du byder ind der, hvor din interesse er størst, og du er med til både at planlægge aktiviteter og udvikle nye initiativer for børnene.

Som skolepædagog følger du børnene tæt gennem både leg og læring. Du indgår i et årgangsteam med lærerne. Og når du starter, får du desuden en mentor i en af de erfarne kolleger.

Ansøgningsfrist er 25. august

Læs hele jobopslaget og søg stillingen som skolepædagog

22.08.2022

Heidi Gry Nielsen