Spring til indhold

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega?

På Bjergmarkskolen er personalet et stort hold af forskellige faggrupper som lærere, pædagoger, faste vikarer, administrative medarbejdere og ledere.

Kunne du tænke dig at blive vores nye m/k på holdet, og brænder du for at arbejde med børn og unge i et spændende folkeskolemiljø, så er det måske lige dig, vi har brug for.

Ledige stillinger på Bjergmarkskolen vil blive slået op her på siden og på Holbæk Kommunes hjemmeside.

Hvis vi i øjeblikket ikke har en ledig stilling, der kan være interessant for dig, så er du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til bao@holb.dk.

 

Bjergmarkskolen søger en pædagogisk leder til SFO og børnehaveklasserne

Træd ind på en skole, hvor du oplever at:

  • kunne gøre en forskel for de 450 børn i 0.-7. klasse, som går i vores SFO1 og SFO2
  • du som en del af skolens ledelsesteam er med til at udvikle skolen og får stor frihed
  • opbygge ledelseserfaring og udvikle dig som leder

Det er bare noget af det, du får mulighed for som pædagogisk leder for SFO’en og børnehaveklasserne.

En hverdag med fokus på børn og medarbejdere

SFO’en på Bjergmarkskolen består af SFO1 (0.-3. klasse) og SFO2 (4.-7. klasse). Vi har et godt grundlag med mange traditioner, men vi er også klar til at se nye veje. Som leder er det vigtigt for os, at du har nogle visioner for børnenes fritidsliv og ikke kun er optaget af drift.

En del af din hverdag vil handle om ledelse af og sparring med dine medarbejdere, hvor du i høj grad også bliver facilitator på at skabe gode faglige og kollegiale fællesskaber. Du vil få et tæt samarbejde med to koordinatorer fra SFO’en, men det er vigtigt, at du også selv er nysgerrig og har lyst til at være synlig i hverdagen for både børn, pædagoger og forældre.

Du bliver desuden leder for børnehaveklasserne og får dermed en vigtig rolle i at sikre en god skolestart. 

Læs hele stillingsopslaget og søg stillingen

 

Bliv skolepædagog og en del af SFO’en på Bjergmarkskolen

Træd ind på en skole, hvor du fra start oplever:

  • at du nemt kan komme med idéer og sætte nye initiativer i gang
  • at der er plads til at være den, du er
  • et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger, hvor alle hjælper hinanden.

Det er bare nogle af de ting, du får hos os – men læs her, hvad det konkret betyder i din dagligdag. Lige nu søger vi to nye kollegaer.

Vær med til at skabe en SFO med plads til sjov, læring og leg

I SFO’en arbejder vi i pædagoggruppen omkring 4 forskellige temaer: kreativitet, leg og sport, udeliv samt digital dannelse. Du byder ind der, hvor din interesse er størst, og du er med til både at planlægge aktiviteter og udvikle nye initiativer for børnene.

Som skolepædagog følger du børnene tæt gennem både leg og læring. Du indgår i et årgangsteam med lærerne. Og når du starter, får du desuden en mentor i en af de erfarne kolleger.

I årgangsteamet har I møder hver uge, hvor I koordinerer undervisning og sparrer, og der er også sat tid til fælles forberedelse. Som en del af vores skole kommer du også til at arbejde med co-teaching og to voksne i undervisningen.

Læs hele opslaget og søg ind som pædagog hos Bjergmarkskolen

 

Administrativ medarbejder søges til dagtilbud og skoler i Holbæk by

Kan du lide at lægge puslespil? I jobbet som administrativ medarbejder i Holbæk By Administrativt Center handler en stor del af din hverdag om at få brikkerne til at passe, når du skal få forældres pasningsønsker til at gå op med pladserne i vores børnehuse, og når du afstemmer børnehusenes økonomi.

Du vil også skulle varetage mindre opgaver på skoleområdet. Opgaverne er ikke endeligt fastlagt endnu, men vi forventer, at det bliver opgaver som fakturering, varebestilling og lignende.

Lyder det som noget, der motiverer dig? Så læs endelig hele stillingsopslaget her.

 

 Feedback

Sidst opdateret

07.09.2023

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen