Børnenes Skole - Frihed, Fællesskab og Faglighed

Med frihedsforsøget har vi i Holbæk Kommune fået mulighed for, at tilrettelægge skolernes struktur, ledelse, undervisning og skoledag på andre og nye måder.

Som den ene af to kommuner har Folketinget udvalgt Holbæk Kommune til at deltage i et frihedsforsøg på folkeskoleområdet. Formålet er, at blive klogere på, om folkeskoler med færre bindinger kan løfte elevernes faglige niveau og fremme det gode børneliv.

Frihedsforsøget, som vi i Holbæk Kommune har navngivet Børnenes Skole - Frihed, Faglighed og Fællesskab, løber over en periode fra august 2021 og tre år frem. Vi har fået det forlænget, så vi har frihed i skoleåret 2024/2025 med.

På hjemmesiden børnenesskole.dk er det bla. beskrevet, hvad vi i Holbæk Kommune vil bruge frihedsforsøget til samt hvilke rammer og mål, kommunalbestyrelsen har sat for frihedsforsøget.

Børnenes Skole

På Bjergmarkskolen har elever, medarbejdere og forældre bidraget med en masse gode idéer til, hvordan vi kan skabe en bedre skole.

Med frihedsforsøget Børnenes Skole - Frihed, Faglighed og Fællesskab, har vi fået en enestående mulighed for, sammen med elever, medarbejdere og forældre, at skabe en skole, hvor grundlaget for elevernes trivsel og læring optimeres.

På børnenesskole.dk kan du læse om, hvordan vi arbejder med frihedsforsøget på Bjergmarkskolen.

Vores skole - Bjergmarkskolen

Senest opdateret 30-05-2024